Thursday, October 16, 2008

Re: "Publikálj vagy dögölj meg! " igazságai más szemszögből

Avagy: Hogyan látja egy NŐ... : LiziM-nek ajánlva!

Millió köszönet az őszinteségedért, és azért, hogy vetted fáradtságot!

Az előző bejegyzésemre érkezett komment úgy érzem megérdemel egy külön bejegyzést

igen, ez ilyen cinikus dolog!!! neked könnyű, mert nyilván a biztos állásod mellett szerkeszted a blogodat, és ez JÓ, ne gondold, hogy nem örülök neki. és férfi vagy, megnéztem, tehát egy HR-es sem fog aggódva a pocaokra nézni, hogy terhes vagy-e, illetve, nem szembesülsz azzal a diszkrét kérdéssel, hogy ugye nincs gyereke, nem is akar, életét és vérét a cégért!
Az MLM-es eladás is ilyen cinikus dolog. de sokan rá vannak kéyszerülve. kismamáknak is könnyebb egy blog-újságot írni, mint gyereket bébisintérre bízni, életét és vérét a cégért feláldozni, ha HA egyéltelán van munkahelye. aztán tudod, nem csak Nyugat- Magyarország van! itt a keleti végeken szigorúbb az élet!

el lehet költözni, itt lehet hagyni minket, Ó bárcsak ilyen egyszerű lenne. mi bajod azzal, ha a blogszférát is ki akarják használni akik elég bátrak. vagy muszáj bátornak lenniük. mert pénzre van szükségük. nem a harácsolás miatt, csak az egyszerű fejlődés miatt. hogy pl. a másfélszobás lakásunkba, amit a szüleinktől kaptunk ki lehessen cserélni a kádat, és a konyhabútort (mert még az van benne, amit 20-30éve beleépítettek) vagy csak egy egyszerű kisfogyasztású kisautó. amivel az idősödő szüleinket meg lehessen látogatni (tudom, az trendi, és környezettudatos, ha tömegközlekedünk) csak a férjem szülei 300 km-re laknak. és annak a költségei, mivel jóformán csak IC-vel lehet Mc.ról Bp-re jutni, és onnan még menni kell tovább, ugyanott vannak, mint a benzinktg. és hogy férjem szombaton is dolgozik, és 12 órázik persze csak nyolcat fizentnek neki, szóval nagy könnyebbség lenne, ha kocsiba pattanhatnánk, és szombat éjfélre odaérnénk. mert vonat+ busz kombóval már nem éri meg elindulni.

100 szónak is egy a vége. néhány cinikus tanácsodat megtarthatnád magadnak. nyilván jó, kényelmes, kellemes és jól fizető állásod van. de van akinek kell a pénz, és nem kapzsiságból, és minden lehetőséget meg kell ragadnia. és megélhetési blogger lesz. de ha nem jól csinálja, úgyis belebukik abba is, biztos.
és különben is, nyakunkon a VILÁGVÁLSÁG wehehehehe!!!! mindenkinek szar lesz :D :S

No comments: