Tuesday, October 21, 2008

Magyarított shareware, freeware alkalmazások INGYEN!

Honosító Műhely Aktualitásai! [2008.10.21]

Régóta vártam, a honosito.hu ingyenes, és pont ezért nagy jelentőségű hírlevelét. Nem késlekedtem a boríték nyitással! Most is sok újdonsággal hasznos cuccokal leptett meg!



A szélessávú webszörfözés alaposan megváltoztatta az internetezési szokásokat. Sokan talán nem is tudják, hogy a modemes időkben nagy divat volt az éjszakázás. Az ember csak töltögetett, töltögetett, mindent a saját gépén tárolt. Ami nem fért el a merevlemezen, azt kiírta CD-re, majd DVD-re. A helyi archiválásnak már nem igazán van jelentősége, érdemesebb inkább a lelőhelyek webcímeit tárolnunk, programok esetében akár a pontos URL-t, hogy ha ismételten szükség van rá, akkor pillanatok – vagy legalábbis rövid idő alatt – letölthessük.


Ashampoo ClipFinder 1.48 (freeware)
Tucatnál is több videómegosztó portálon kereshetünk és tölthetünk le videókat ... Bővebben »


Areca Backup 6.0.7 (freeware)
Az adattömörítést, az adatok titkosítását és a növekményes biztonsági másolatokat támogató, Java nyelven írt segédeszköz ... Bővebben »


Eusing Free Registry Cleaner 1.8 (freeware)
Néhány kattintással kitakaríthatjuk a rendszerleíró adatbázist, és megjavíthatjuk a problémákat ... Bővebben »


MediaCoder 0.6.2 (freeware)
Nyílt forráskódú, univerzális audió és videó átkódoló ... Bővebben »


Typing Assistant 4.2 (shareware)
Automatikus szókiegészítő segédeszköz, mely megjegyzi a számára ismeretlen szavakat és feloldja a rövidítéseket ... Bővebben »


zzEPG 0.81 (freeware)
Az internetről frissíthető, testreszabható digitális tévéműsor, a műsorok megjelenítését filterekkel szűkíthetjük. ... Bővebben »


Ajánlat a hinni valókhoz
Sikerült megegyezni a Biblia-Felfedező program készítőjével egy nagyon kedvezményes vásárlás i lehetőségben. A Biblia-Felfedező alapprogramot most 10 ezer Ft helyett csak 5 ezer Ft-ért lehet megvásárolni. A megtakarítás 5 ezer Ft! Ez az ajánlat 1 hétig érvényes, 2008 október 21-től 28-ig.
Érdemes szem előtt tartani, hogy szoftverkövetéssel rendelkezésre bocsátják az összes 2-es főverziójú programmódosítás ingyenes letöltését és telepítését is. Amely lehetőség önmagában is a program árának többszörösével ér fel.
Éljen ezzel a lehetőséggel, és rendelje meg a Biblia-tanulmányozó alapprogramot most a Soft-Transtól! Megrendelem >>



Globális shareware regisztráció magyarul is!
A globális shareware piacon végre gondolnak a magyarokra. Az element5 és a Share-It! regisztrációs ügynökség felismerte, hogy bővítenie kell a támogatott nyelvek sorát. Így a világnyelveken kívül most már több észak- és közép-európai - összesen 17 nyelv, köztük a magyar is - választható az online megrendelés során. Ha esetleg a vásárló böngészője alapján nem történik meg automatikusan a nyelv felismerése, akkor ajánlatos megnézni a nyelveket tartalmazó legördülő listát.

Forrás: www.honositomuhely.hu

No comments: