Wednesday, October 15, 2008

Publikálj vagy dögölj meg! - igazságai más szemszögből

...Avagy: Legyél Te az első Magyar megélhetési blogger!

Kétségkívül nem lesz nehéz dolgod elsőnek lenni ezen a területen, hisz nem verik ki a megélhetési bloggerek a megélhetési politikusok kezéből demoklész kardját. Hisz annyian átvágtak már miért ne Te lennél a következő aki átvágja még gordiuszimasnit is!

Mivel-mivel?

Bármivel ami "meglepőésmulaccságos", poltika, botrány, sztárhegyek, szex, vallás, foci... "Továbbisvanmongyammég?"

- Legyél profi odamondó, vagy egy szűzkiscsaj, "focifan", elszánt környezetvédő,
- oszd meg a tudásod, oszd az észt! Oszd meg a közönséged!
- Állj ki valaki/valami ellen/mellett!
- Keress olyan témát amire jönnek a népek, mint dögszagra az éjji vad.
- Csapj le az aktualitásokra, a Titkokra, rejtegetni valókra!
- Élvezkedj online a csajoddal/pasiddal (a nem kívánt rész törlendő)

Soha nem volt ennyire aktuális a "Publikálj vagy dögölj meg! " igazsága!

Soha nem lehtett ilyen könnyen és gyakorlatilag, egy átkozott peták befektetés nélkül, napi száz sőt ezer... forintokat keresni, sőt dollárokat. Legegyszerűbb ha itt a bloggeren regizel, aztán írsz és írsz, olvasol, kommentezel... Mire remek látogatottságod lessz addigra részletesen felhomálysítalak, hogyan tudod az Gooogle (későbbiekben gúgli) AdSense pénztermelő gépét a blogodra telepíteni. Ha rá nem jönnél magadtól...

Addig is meríts ötletet i-do-web blogján! Valóban figyelemre méltó ingyes tanulány a blogolás nagy mítoszairól.

Grátisz Tipp:

Mint tudjuk, sőt tapasztaljuk örök mozgató erő a szexualitás, ezért egy kisebb kutatásba kezdtem. Vizsgálódásaim eredményeként, igény lenne egy hiánypótló szexélményblogra. Ahol mondjuk Te és a pasid/csajod élitek virtuális szexuális életeteket. Akár mint távkapcsolat, akár mint valódi élmények, érzések, kétségek megosztása...

2 comments:

LiziM said...

igen, ez ilyen cinikus dolog!!! neked könnyű, mert nyilván a biztos állásod mellett szerkeszted a blogodat, és ez JÓ, ne gondold, hogy nem örülök neki. és férfi vagy, megnéztem, tehát egy HR-es sem fog aggódva a pocaokra nézni, hogy terhes vagy-e, illetve, nem szembesülsz azzal a diszkrét kérdéssel, hogy ugye nincs gyereke, nem is akar, életét és vérét a cégért!
Az MLM-es eladás is ilyen cinikus dolog. de sokan rá vannak kéyszerülve. kismamáknak is könnyebb egy blog-újságot írni, mint gyereket bébisintérre bízni, életét és vérét a cégért feláldozni, ha HA egyéltelán van munkahelye. aztán tudod, nem csak Nyugat- Magyarország van! itt a keleti végeken szigorúbb az élet!

el lehet költözni, itt lehet hagyni minket, Ó bárcsak ilyen egyszerű lenne. mi bajod azzal, ha a blogszférát is ki akarják használni akik elég bátrak. vagy muszáj bátornak lenniük. mert pénzre van szükségük. nem a harácsolás miatt, csak az egyszerű fejlődés miatt. hogy pl. a másfélszobás lakásunkba, amit a szüleinktől kaptunk ki lehessen cserélni a kádat, és a konyhabútort (mert még az van benne, amit 20-30éve beleépítettek) vagy csak egy egyszerű kisfogyasztású kisautó. amivel az idősödő szüleinket meg lehessen látogatni (tudom, az trendi, és környezettudatos, ha tömegközlekedünk) csak a férjem szülei 300 km-re laknak. és annak a költségei, mivel jóformán csak IC-vel lehet Mc.ról Bp-re jutni, és onnan még menni kell tovább, ugyanott vannak, mint a benzinktg. és hogy férjem szombaton is dolgozik, és 12 órázik persze csak nyolcat fizentnek neki, szóval nagy könnyebbség lenne, ha kocsiba pattanhatnánk, és szombat éjfélre odaérnénk. mert vonat+ busz kombóval már nem éri meg elindulni.

100 szónak is egy a vége. néhány cinikus tanácsodat megtarthatnád magadnak. nyilván jó, kényelmes, kellemes és jól fizető állásod van. de van akinek kell a pénz, és nem kapzsiságból, és minden lehetőséget meg kell ragadnia. és megélhetési blogger lesz. de ha nem jól csinálja, úgyis belebukik abba is, biztos.
és különben is, nyakunkon a VILÁGVÁLSÁG wehehehehe!!!! mindenkinek szar lesz :D :S

FreeChoice Magazine said...

Lizim,

Ez a kommented nagyon telitalálat!
Nagyon köszönöm, nagyon Nő írta, önérzettel tán még némi sértettséggel is, no-no félre ne érts ez nem baj, sőt valahol ez volt a célom, hogy felkapd a fejed kérd ki magadnak!

Válaszom kissé hosszúra sikerült ezért a következő bejegyzésem neked címzem!

FCM